Een doorlopende annuleringsverzekering

Een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten? Wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering verstandig. Maar wat houdt een doorlopende annuleringsverzekering precies in?

Waarom doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Wanneer je jaarlijks meerdere keren op vakantie gaat of weekendjes weg boekt, is een doorlopende annuleringsverzekering slim om af te sluiten. Met een doorlopende annuleringsverzekering ben je namelijk voor elke geboekte vakantie of weekendje weg verzekerd. Wanneer je een doorlopende annuleringsverzekering afsluit, voorkom je dus financiële zorgen.

Wat krijg je vergoed met doorlopende annuleringsverzekering?

Het kan zijn dat je vakantie of weekendje weg om één of andere reden niet door kan gaan. Het is zonde wanneer je hier wel voor betaald hebt, en er geen gebruik van kunt maken. Door een doorlopende annuleringsverzekering voorkom je dat je de kosten voor je geboekte vakantie of weekendje weg kwijt bent.

Je kunt met een doorlopende annuleringsverzekering vaak een deel, of zelfs het volledige bedrag terugkrijgen. Het afsluiten van een doorlopende annuleringsverzekering is vaak erg gemakkelijk en erg verstandig om te doen.

Doorlopende annuleringsverzekering vergelijken / afsluiten

Bij een doorlopende reisverzekering kan je een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Vergelijk zelf, heb je de juiste verzekering gevonden? Dan kan je direct afsluiten.

Vergelijk reis- & annuleringsverzekering